Nej man kan inte skylla tonårsgraviditeter på serier som Gossip girl!


Kollar på the Tyra Banks show där en undersökning visar att tonårstjejer som ser serier som Gossip girl,real world och rock of love löper större risk att bli gravida inom 3 år än andra.
Vad ska man säga?Man kan ju inte skylla tonårsgraviditeter på tv-serier,sen att småtjejerna på scenen,ok dom är 17 år sitter och menar på att det är tv seriernas fel är ju löjligt.
Finns nåt som heter vett också,har man verkligen sex pga att dom i Gossip girl har det?det hoppas jag verkligen inte,för då är man dum.
Och man kan inte skylla en graviditet på rollfiguren Serena då hon trodde hon va gravid.
NEJ ledsen men nånstans får man faktiskt ta sitt ansvar och inte skylla på nåt så löjligt,välkommen in i nåt som heter verkligheten.

Kommentarer
Postat av: Candy

Jag håller med. Bara löjligt att skylla på sånt. Jag hatar verkligen Tyra Banks show, den suger. Tyra Banks är fett jobbig och hon tycks se ner på alla tjejer som lever sitt liv annorlunda än hon, speciellt tjejer som har sex i ung ålder eller jobbar med att sälja sex. Jag tycker inte att hon är någon att döma dem eftersom hon själv jobbat i en tveksam industri.



Vad gäller TV-serierna... har folk hört talas om eget ansvar? Egen vilja? Jag tror knappast att det är många som har sex bara för att de i serierna har det, däremot kanske man får mod till sig att testa på det eftersom man ser att det går att ha sex även som ung. Men man måste ju inte bli gravid bara för att man har sex. Har de inte hört talas om skydd? Det är väl snarare DÄR problemet ligger tycker jag. Suck, moraltanter.

2009-05-25 @ 16:01:28
URL: http://eyecandy.devote.se
Postat av: jojjo

det där är ju bara töntigt!

2009-05-25 @ 16:20:14
URL: http://jojesossosicoca.blogg.se/
Postat av: ida

såg också det och blev så jävla arg är ungarna dumma i huvet och skyller att dom blev gravida på att dom ser för mycket tv alltså jag börjar tro att dom flesta från usa inte har spec mycket innanför panbenet idoter måste jag säga

2009-05-25 @ 17:04:23
URL: http://fashionbyi.blogg.se/
Postat av: Lisa

men gud så sjukt!:O^

2009-05-25 @ 18:15:56
URL: http://lisani.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Nej, det går inte att skylla på serier.

2009-05-27 @ 09:21:26
URL: http://sharpen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0