Skönhetsbibeln


Denna bok kommer finnas i  varenda modebloggares händer i år,utan tvekan,den kommer hypas överallt.
Skönhetsbibeln,bakom denna bok ligger samma författare som tidigare skrivit chic:den kompletta garderoben.
Skönhetsbibeln släpps i April och kan bevakas på cdon.

Handling:

I Skönhetsbibeln delar Karina Ericsson Wärn med sig av allt du behöver känna till för ett snyggare jag. Grundligt går hon igenom hela kroppen från håret ner till tårna. Hur du blir av med celluliterna, lägger en perfekt foundation och döljer skavankerna med concealer. Men också hur du framhäver ansiktet med rouge och ögonen med ögonskugga, plockar ett par välformade ögonbryn och lägger på ett läppstift som sitter länge. Och självklart, vilka redskap du ska använda.

Men eftersom skönhet inte alltid är naturlig har det fejkade också fått visst utrymme, som hur du blir perfekt brun utan sol, får ett bländande vitt leende, blir av med rynkan mellan ögonen eller förlänger din korta page till lördagens party. Dessutom får du en uppsjö tips och råd om de bästa skönhetsprodukterna.

Verkligen allt om smink, perfekt hår, skräddarsydd hudvård, proffsens hemligheter och tidsbokade ingrepp!


Kommentarer
Postat av: Bim HD

Hm, inte för att jag äger boken Chic - bokfanatiker som man dock är... Men, denna lät faktiskt lite, lite kul... Intressant att få se vad som kommer hända med denna boken i bloggar framöver ;) Vad de kommer testa osv... eller enbart litteratur för att visa att de har råd att handla och lägga i högen vid sängen??? :D Undrar om den ger något svar på något nyttigt? :P

Må så grankott...

2009-03-02 @ 09:26:44
URL: http://sjoebacka.se/wordpress/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0