Fransk manikyr


I dag har jag fixat fransk manikyr på naglarna,blev riktigt nöjd med resultatet.
+ att naglarna känns mycket fräschare.


Kommentarer
Postat av: juiicy.,

alltid snyggt med fransk manikyr! :D

2009-08-22 @ 18:49:44
URL: http://juiicys.blogg.se/
Postat av: Maria

Hej Angel!



Jag kan inte ge dig något exakt svar på din fråga om hur länge det tog innan jag blev frisk. Det var ju en process och jag blev bättre och bättre med tiden. Men nu har jag inte varit sjuk på åtta år och det är en stor seger.

Jag tror nämligen att ätstörningar ligger latent och kan blossa upp igen, men är man medveten om sitt problem så kan man hålla det under mycket bra kontroll. Har inte ens haft en risk till återfall under dessa åtta år.



Bara det faktum att du har erkänt för dig själv att du har ätstörningar och dessutom är så pass modig att du vågar skriva om dem gör ju att du redan vunnit den allra största segern. Tro mig, det var ditt svåraste steg - härifrån kommer allting att bli mycket lättare.

Visst är det ett härlig faktum? Det jobbigaste ligger bakom dig - framför dig har du lätta steg att trippa fram till harmoni och glädje. De kommer du dessutom att finna snarare än du tror.



Det allra bästa man kan göra är att informera sin omgivning om situationen - man blir förvånad över hur mycket stöd man faktiskt får ifrån sina vänner. Och de kommer sedan när du är fri från ätstörningarna ha lite koll så att du inte faller dit igen.

Man ska aldrig behöva gå igenom en sån här sak själv. Så fortsätt att berätta för dina vänner, din familj och i din blogg - det är bra terapi.



Varma kramar till dig!

2009-08-22 @ 19:06:00
URL: http://princessjinx.blogg.se/
Postat av: Lisa

Vad duktig du är som kan fixa naglarna själv! Jättesnyggt!

2009-08-23 @ 14:44:42
URL: http://acceptans.blogg.se/
Postat av: Rozaleen

fint =)

2009-08-24 @ 12:40:56
URL: http://totalflopp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0