Böcker jag läste på semestern!

    
Södermalmsmorden:En okänd man hittas mördad på Långholmen. Han har inga identitetshandlingar och vattnet har gjort honom groteskt uppsvullen och oigenkännlig. Han står rakt upp i Pålsundskanalen och kring benen har han en kätting fjättrad. Vem är denne man som har blivit så brutalt mördad? Och varför har man valt att sänka honom i en avSödermalms mest välbesökta kanaler?

Kungsholmsmorden:En ung kvinna hittas mördad i Kronobergsparken i Stockholm av några lekande barn. Det är mitt i sommaren och kommissarie Hake kallas in från sin skärgårdssemester för att leda utredningen. Media är inte sena att haka på mordet har trots allt begåtts i parken bakom rikspolisens högkvarter på Kungsholmen och brottsplatsen döps snabbt om till Polisparken.

Här och nu:Allt har hittills gått enligt planerna för den ständiga planeraren Sofie Svensson. Pojkvännen Mats, finansanalytiker, verkar vara rena fyndet både som blivande make och pappa. Till sommaren ska de gifta sig och sedan hoppas Sofie att de ska få sitt första barn. På jobbet har Sofie klättrat planenligt i karriären till det välbetalda arbetet som vice vd för klädkedjan Look. Nu siktar hon in sig på vd-posten.
Så var det tänkt.

Finns att köpa hos cdon

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0