Här slaktar dom delfinerna (tillsammans kan vi göra något)!


Jag satt och grät som ett barn när jag såg dokumentären the cove,om hur man fångar in delfiner i fångenskap i Japan i en vik för att sen delfintränare ska få välja sina favoriter till sina djurparker därefter slaktas delfinerna.
Dokumentärfilmarna lyckades smyga ner kameror i vattnet och kring viken för att fånga verkligheten och den va hemsk,man såg undervattenskameran visa ett blått vatten som helt plötsligt blir blodrött.
Vi får även se Hayden Panettiere som aktivist i filmen,den har även fått en Oscars för bästa dokumentär och efter filmen visats har det skett små ändringar men genom att agera och även se filmen kan vi göra mer.
Den släpptes på dvd i veckan och delar av pengarna från köpet går till en organisation,sen sände SVT denna dokumentär den 2a November och till på Tisdag finns den på SVT play.Så snabba er att se den.

Genom att gå in på nonstopentertainment eller djurens rätt kan vi göra följande:

  • Skicka ett mail till SVT och tacka dem för att de visar filmen: [email protected]
  • Besök ALDRIG föreställningar med delfiner. Oavsett var du är och om delfinerna är uppfödda i fångenskap eller viltfångade. Ditt besök bidrar ALLTID till den industri som världens delfinarier har blivit.
  • Sprid ordet - skriv insändare, debattartiklar och gör inlägg på forum på nätet. Se till att ingen kan undgå informationen om delfinernas verklighet.
  • Bli medlem i Djurens Rätt - vi gör skillnad för djuren varje dag. Längre ner på denna sida kan du läsa mer om vårt arbete med The Cove och vad vi gjort för delfinerna.
  • Besök http://www.thecovesverige.se och http://www.takepart.com/thecove för att lära dig mer och protestera.
  • Skicka våra protestmail till Japans ambassad i Sverige och till Kolmårdens djurpark längre ner på denna sida. Bland de som skickar iväg protestmailen lottar vi ut affischer om filmen The Cove (se bild nedan). 

  • Kommentarer
    Postat av: emilia

    nej usch vilket blodbad! bra att du engagerar dig!

    2010-11-06 @ 22:15:03
    URL: http://espot.blogg.se/

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0