Höstens hetaste böcker



För oss tjejer som läst boken spelet fick jag höra från vännen M att det finns ytterligare 2 böcker som avslöjar betydligt mer om männens spel i raggningsvärlden,nu släpps dom på svenska i Höst och trots att M säger att jag som tjej INTE borde läsa så gillar jag att göra motsatsen,vet att vi är en del tjejer som läst våra pojkvänners bok *s*
Finns att beställa hos cdon.

 I succén Spelet berättade Rolling Stone-journalisten och författaren Neil Strauss om sina upplevelser under två år i ett hemligt sällskap med män som ville bli experter på att ragga kvinnor. Det blev en både fascinerande och provocerande berättelse om raggningstekniker och författarens egen väg från vanlig tönt till Style, en av förförelsesällskapets främsta raggningsexperter.

Nu kommer uppföljaren, tvåbokspaketet Spelets regler, ett måste för dig som vill veta mer om spelet och utveckla dina raggningstekniker.

Den första boken, Utmaningen, är en handbok i förförelsekonst och den ultimata guiden till hur du träffar kvinnan i dina drömmar. Strauss utmanar läsaren att med hjälp av hans 30-dagarsprogram bli en självsäkrare person genom självrannsakan, briefing och fältstudier.

I den andra boken, Dagboken, gräver Strauss ännu djupare i förförelsesällskapens undre värld. Här berättar han om den mörka sidan av spelet, som sexuella missöden, hur han av misstag råkade gifta sig under en fyllekväll i Reykjavik och hur han lockade en känd musikers dotterdotter att vara med på en trekant, men också om de komplicerade reglerna i förhållanden


Kommentarer
Postat av: Sanna

spännande :D

2008-07-24 @ 12:43:08
URL: http://sannawiberg.blogg.se/
Postat av: Jennyh

Jaa vem gör inte det.. :D vad gör du idag`? puss

2008-07-24 @ 12:45:17
URL: http://missjennyh.blogg.se/
Postat av: Jennyh

oki oki :) nja ska handla mat och kanske hinna till gymet också. puss

2008-07-24 @ 12:59:25
URL: http://missjennyh.blogg.se/
Postat av: Evamy - med en hockeyspelare och en liten!

Tack :)

2008-07-24 @ 13:25:36
URL: http://evamys.blogg.se/
Postat av: i & m

heter du Angel på riktigt? :)

2008-07-24 @ 14:14:28
URL: http://ifmn.blogg.se/
Postat av: Maria

http://mariapettersson.blogg.se/2008/july/goodiebagtavling.html#comment



Missa inte denna grymma goodiebagtävling värde c.a. 3000:- har nu även lagt till 4 tröstpriser i form av biobiljetter och eftersom det bara är 3 deltagre och tävlingen bara håller pånågra dagar till, har du riktigt stor chans att vinna :)



Så ska du inte vara med ? ;)



Ha en underbar dag!

2008-07-24 @ 15:03:21
URL: http://mariapettersson.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel & ByråBekymmer

ja..och från världens underbaraste människa dessutom =)

2008-07-24 @ 15:05:07
URL: http://pyttis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0